lauantai 15. joulukuuta 2012

Seerumitestit

Kylmään aikaan rasvoittuva ihoni kaipaa enemmän kosteutta. Seerumin lisääminen kosteusvoiteen alle tuntuu auttavan.  L'Orealin Youth Code-seerumi on toiminut ihollani oikein hyvin. Se on kevyttä, lähes nestemäistä ainetta ja antaa hiukan lisää kosteutta rasvoittamatta ihoani ja tukkimatta huokosia. Olen käyttänyt jo yhden pullon tätä seerumia tämän syksyn aikana (ja yhden... vaiko peräti kaksi viime talven aikana) ja... ööh... olen näköjään tullut siitä vaivihkaa riippuvaiseksi :) Mutta sitten halusin vaihteeksi kokeilla jotakin muuta. Minulla oli sopivasti muutama näytepakkaus.


L'Oreal Youth Code Luminizer. Ihon värivirheitä häivyttävä ja heleyttävä seerumi. Minulla oli tästä useampi näyte ja käytin seerumia 4 päivän ajan.

Tämän seerumin pyhä lupaus on tehdä ihosta tasaisen värisen ja heleän.
Tuote on koostumukseltaan silikonista geeliä. Hyvin silikonista. Iholla nokare näyttää helmiäiseltä mutta onneksi tuote ei saa kasvojani hohtamaan täyskuun kaltaisina kun tuotteen levittää iholle.
Tämä seerumi muistuttaa minusta enemmän meikinpohjustusvoidetta kuin hoitotuotetta. Se todellakin tekee ihon pinnasta sileämmän ja häivyttää ihohuokosia ja helpottaa meikkivoiteen levitystä. Ihon värivirheiden tasoittumista en huomannut (toisaalta, voi olla, että mitään suurempia "värivirheitä" minulla ei kokeilun aikaan ollutkaan). Silikonisella kalvolla päällystetty ja siloiteltu ihoni näytti heijastavan valoa hiukan eri tavalla - ehkä tämä on juuri sitä luvattua valoisuutta? Meikki tuntui pysyvän tämän seerumin päällä hiukan tavallista paremmin.

Helmiäishohtoinen Youth Code Luminizer
Miinuspuoliakin löytyy. Seerumin kosteusteho ei taida riittää minulle. Jotenkin tämä tuntuu "kuivemmalta" kuin Lorkku-siskonsa tavallinen Youth Code. Lisäksi ihoni ei taida tykätä koostumuksesta, neljän käyttöpäivän jälkeen huokoset olivat tavallista enemmän tukossa.


Biotherm Blue Therapy Serum. Seerumi lupaa korjata ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä. Kaikille ihotyypeille. Suositellaan käytettäväksi aamuin illoin.

Tämäpä oli juoksevaa sorttia! Seerumi on lähes nestemäistä litkua ja tietenkin kaadoin noin puolet näytteestä lattialle ja vaatteilleni. Onneksi jäljelle jäänyttä ainetta riitti mainiosti valelemaan kasvoni sekä kaulan ja rinnan. Tai onneksi ja onneksi - seerumi tuoksuu (haisee?) todella oudolle. Minusta haju muistuttaa märän koiran turkin hajua. Ei ehkä juuri se tuoksu jota mielellään hieroo iholleen kun on valmistautumassa uuteen päivään ja haluaa panostaa ulkonäköönsä :D Hajua vakavampi ongelma on se, että iltapäivällä iholleni (kasvoille, kaulaan ja rintaan) nousi punoittavia, ärtyneitä näppyjä :( Pesin meikit (ja samalla seerumin) pois ja tilanne rauhoittui yön aikana. Yhden lyhyehköksi jääneen käyttökerran jälkeen en osaa sanoa tästä tuotteesta muuta.


Lumene Vitamin C+ Kirkastava Tehohoito. Seerumi on tarkoitettu normaalille ja/tai sekaiholle käytettäväksi voiteen alla. Seerumin on tarkoitus tukea ihon nestekiertoa, kuoria ihoa hellävaraisesti ja supistaa ihohuokosia. Tuote ei sisällä parabeeneja ja koostuu yli 90% luonnon raaka-aineista.

Tykkäsin tästä! Kevyen tuntuinen seerumi imeytyi hyvin ja jätti ihon joustavan ja pehmeän tuntuiseksi. Kosteutta oli tarpeeksi. Meikki pysyi seerumin kanssa hyvin koko päivän, tämä ylimääräinen kerros ei tehnyt ihosta rasvoittuvaa tai kiiltävää. Tuote ei myöskään tuntunut iholla kalvolta tai silikoniselta pintatasoitteelta. Kahden käyttöpäivän jälkeen en osaa sanoa mitään ihon kirkastumisesta ja hellävaraisesta kuorimisesta. Ainakaan seerumi ei tukkinut huokosiani, iso plussa sekin! Kokeilemistani seerumeista tämä oli mututuntumalta paras, aion ostaa tätä seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti