sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joko tulee kevät?

Jouluakaan ei ole vielä kunnolla aloitettu mutta netti on jo täynnä kuvia ja raportteja tulevan kevään meikkikokoelmista! Näitä kirkkaita, heleitä lookeja katselen vähän samaan tyyliin kuin jotkut selailee matkatoimistojen lomakohteiden luetteloita. Ne antaa toivoa ja auttaa jaksamaan, kestämään kylmyyttä, pimeyttä ja purevaa tuulta. "Kevät" on jo suunniteltu, pakattu, meikattu kauniille kasvoille ja kuvattu - sehän tarkoittaa, että oikea kevät varmasti tulee! Sitten joskus.

Tässäpä Diorin raikas kevätlook:

Kokoelman nimi on Chérie Bow.
Tuijotin kuvaa pitkään kun sen ekan kerran näin. Yksinkertaista, kaunista, naisellista. Ja niin täysin erilaista kuin tämän kauden sumuiset, dramaattiset, glitterillä, kullalla, hopealla ja runsaalla mustalla toteutetut meikit mitä on nyt ollut kaikissa lehdissä (tyyliin "opas täydelliseen pikkujoulumeikkiin").


Look on suhteellisen kevyt: vaaleat, vaaleanpunaiset luomet, vaaleat, vaaleanpunaiset kiiltävät huulet, huolitellut kulmakarvat ja ainoana tehokeinona selkeät klassiset ylärajaukset. Rajauksissakin pysytään hyvän maun rajoissa - tämä kissa ei ole mikään öinen katujen kulkija tai villi peto, enemmän kiiltäväturkkinen ja hyvällä sukupuulla varustettu kotikisuli.

Tässä meikissä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta se toimii. Uskaltaisin väittää että toimii hyvin erinäköisissä ja -ikäisissä nassuissa: silmät korostuvat, kalpeakin iho näyttää pinkin sävyjen avulla raikkaalta ja heleältä, vaaleanpunainen kiilto tekee huulista hiukan pulleamman näköiset.
Kun nykypäivänä joka toisella naapurintytöllä on nail art-geelikynnet, hiuspidennykset, ripsipidennykset, tekorusketus ja muut kauneuden atribuutit kerralla käytössä, tämänkaltainen riisutumpi look tuntuu minusta hyvin virkistävältä. Kauniilta.

Diorin kevätmeikit menee (ainakin osittain) minulla harkintalistalle, minusta kokoelma on nätti ja onnistunut. (En esittele sen kaikkia tuotteita tässä koska sen ovat jo tehneet sadat kosmetiikkablogit ympäri maailmaa eikä samojen tuotepromokuvien katseleminen blogista toiseen ole kenestäkään hauskaa.) Haluaisin toki hiplailla ja testailla sävyjä livenä ennen ostamista. Esimerkiksi luomiväreistä on kuvien perusteella mahdotonta sanoa, ovatko ne pigmenttisiä vaiko enimmäkseen sellaista lähes väritöntä kimallusta, mitä osa Diorin viisikoista on (mm. viime kevään pastellinen paletti). Mutta promokuva näyttää niin suloiselta!

Voi meikkikevät, tule pian!

Odottaako kukaan muu kevätmeikkikokoelmien saapumista yhtä täpinöissään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti