perjantai 7. joulukuuta 2012

Silmämeikkisetti Estee Lauderin tapaan

Viime vuonna hemmottelin itseäni hankkimalla Estee Lauderin jouluisen "blockbuster"-meikkisetin. Tänä vuonna hankin pienemmän paketin:


Art of Eyes Dramatic Smoky-setti sisältää periaatteessa kaikken tarpeellisen silmämeikin tekoon. Pahvilaatikkoon on pakattu myös pieni muovinen (100% PVC) meikkipussukka.


Lisäksi paketista löytyi kortti, jossa on hyvin epämääräinen kuva esimerkkimeikistä, jonka pakkauksen tuotteilla voisi teoriassa toteuttaa. Tai siis tämän pakkauksen tuotteilla onnistuu vain se silmämeikkiosuus. Kortin toisella puolella mainostetaan EL-youtubeosoitetta, sieltä saa ehkä perusteellisempia meikkivinkkejä (en ole itse käynyt katsomassa).

Ja tietenkin itse meikit:


Täyskokoinen musta Sumptuous Extreme tuuheuttava ripsiväri, musta rajauskynä Pure Color Intense Kajal Eyeliner, Double Wear peiteaine (minikoko 1,9ml) ja pieni viiden sävyn luomiväripaletti.


Viisikkopaletti on pikkuinen, vain 4g, ja paljon kevyempi ja heppoisempi kuin EL:n perusvalikoiman viiden sävyn luomiväripaletit. Peiliä ei ole mutta löytyy perusapplikaattori. Sävyt ovat rauhallisia, perus smoky-valikoima.
Minusta on järkevää ja huomaavaista, että paletin pohjasta löytyy sävyjen numerot, nimet ja luonnehdinta (satin, matte, shimmer).


Päädyin ostamaan tämän pakkauksen useista syistä: tarvitsin uuden ripsivärin ja tässä on pelkän ripsivärin hinnalla paljon muutakin käyttökelpoista mukana. Mustia rajauskyniä ei ole koskaan liikaa. Halusin jo pitkään kokeilla EL Double Wear-peittaria. Minulla on EL-luomiväreistä hyvin positiivisia kokemuksia ja tämä smokypaletti vaikuttaa sävyjen puolesta hyvin toimivalta. (Ok, se vaikuttaa myös siltä, että mentiin pelaamaan varman päälle harmaan eri sävyissä!)

En malta odottaa että pääsen kunnolla tutustumaan tämän mahtipakkauksen tuotteisiin :) Erityisesti ripsiväri vaikuttaa oikein lupaavalta.
Pakkausta myy mm. Stockmann, hinta muistaakseni 35€. Setin voi ostaa jo valmiiksi paketoitunakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti