lauantai 29. joulukuuta 2012

Kultani mun, osa 4. Kulta vai hopea?

En usko siihen että kaikki meikkejä käyttävät ihmiset voidaan jakaa kahteen ryhmään, josta toiselle sopivat vain lämpimät sävyt ja toiselle pelkästään kylmät. Meikki on aina kokonaisuus ja kokonaisuuteen vaikuttaa niin moni asia - valo, vaatteiden sävyt, hiusten värimuutokset, ihon luonnollinen sävy juuri sinä päivänä, oma fiilis ja monet muut seikat. Jonain päivänä viileä pinkki poskipuna on se paras vaihtoehto, vaikka aikaisemmin luottoväri aina oli lämmin persikka!

Itsekin käytän sekä viileitä sävyjä että lämpimiä, joskus jopa samassa meikissä, enkä usko että kyseessä olisi valtava moka. Mutta kieltämättä on värejä joissa en niin viihdy tai jotka ovat, noh, minusta ei-kovin-hyviä juuri mun nassuun. Tosin niitäkin pystyy muilla värivalinnoilla muokkaamaan toimivimmiksi mutta kuitenkin, ne vaatii enemmän työstämistä. Kuten tuo kulta.


Esittelin jo aikaisemmin Ben Nyen kultakynällä tehdyn meikin. Halusin testata, miltä sama meikki näyttäisi hopeisena versiona. Minulla nimittäin on myös Ben Nyen hopeanvärinen jumbokokoinen meikkikynä Silver Shimmer Crayon. Sekä hohtava valkoinen kynä Opal Shimmer Crayon.

Ben Nye Opal ja Silver
Tässä vielä ryhmäkuvaswatch kaikista kolmesta kynästä:


Niinpä tässä jo aikaisemmin esittelemäni yksinkertainen kultainen silmämeikki: Ben Nyen kultakynää koko luomelle ja tummanharmaata luomiväriä tummennuksiin, musta tussirajaus, sisäkajal ja ripsiväri.


Ja tässä on vastaava silmämeikki, kynän väri vain vaihtui hopeaksi ja silmän sisäkulmaa korostin valkoisella Opal Shimmer-kynällä.


Itse tykkäsin näistä kahdesta enemmän hopeisesta versiosta. En tosin käytä juuri ollenkaan meikkisävyissäni hopeaa(kaan). Ehkä pitäisi :) Jotenkin se sai ihon sävyt kirkkaammiksi, kultasävyt taas saivat ihon näyttämään kellertävältä.

Koska meikkasin ja otin kuvat illalla keinovalaistuksessa, sävyt näyttivät muutenkin keltaisemmilta kuin oikeasti. Sähkövalo vääristää värisävyjä keltaisiksi, jopa keltavihertäviksi, siksi iltameikkeihin yleensä suositellaan viileämpiä ja kirkkaampia värejä ja esim. hiukan roosaan vivahtavaa meikkipohjaaa. (Mutta siinäkin järjen käyttö on sallitua, ettei nassu ala näyttää porsaanvaaleanpunaiselta! :D )


Molempiin meikkeihin sopi minusta sama poskipuna, MAC Rosy Outlook, joka mattaisena ei kilpaile huomiosta kimaltavan silmämeikin kanssa. Poskipäillä kevyt korostus valokynällä, Clarins Instant Light Brush-On Perfector sävy 00.

Kevyenä huulimeikkinä käytin Rimmelin vaaleanpunaista tussia ja siihen kuuluvaa huulirasvaa. Sen luonnollinen vaaleanpunainen sopii sekä kultaan että hopeaan, oikeastaan ihan kaiken kanssa!


Eli tässä taitaa olla mun juhlalook-ehdokas nro 2. Jos Uuden Vuoden aattona mulle iskee kiire enkä ehdi kikkailla meikkien kanssa sen kummemmin, taidan tehdä tämän nopean hopeisen hässäkän! Ben Nyen kultakynän laatua olen hehkuttanut jo aikaisemmin ja nämä Hopea ja Opal ovat ihan yhtä huippuja, levittyvät iholle pehmeästi, eivät sottaa, eivät leviä ja pysyvät luomella hyvin. Kunpa niitä saisi myös muissa väreissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti