torstai 6. joulukuuta 2012

Mattaa punaista

Moi taas pitkästä aikaa :)

Vähän aikaa sitten huomasin meikkivarastojani penkoessa, että vaikka mulla on kolme kaapillista meikkejä, valikoimasta puuttui yksi perusmeikkituote - klassinen kirkkaanpunainen huulipuna. Fuksiaa, oranssia, viininpunaista, korallia ja pinkkiä, vaikka mitä sävyjä, mattaa, helmiäistä... Mutta ei peruskirkkaanpunaista. Ajattelin että asialle pitäis tehdä jotakin - ja sitten unohdin. (Jos joku ihmettelee, miten olen pärjännyt ilman kirkasta huulimeikkiä, niin tähän asti räväkkä fuksianpunainen huulipuna on toiminut minulla perinteisemmän kirkkaanpunaisen sävyn "sijaisena".)

Kunnes sitten eräänä päivänä olin seisomassa Rimmelin hyllyn edessä ihailemassa uusia mattahuulipunia


...ja haksahdin minikokoelman rehellisen kirkkaanpunaiseen sävyyn 111 Kiss Of Life. Rimmelin mukaan kokoelman on luonut (created by) Kate Moss. Hmm, en oikein usko, että huippumalli itse on ollut henkilökohtaisesti labrassa, valkoinen takki päällä, sekoittamassa raaka-aineita ja valvomassa prosessia... Mutta Mossin avulla tai ilman, kokoelmaan on saatu viisi suloista sävyä mattahuulipunaa.
kuva googlesta :)
Huulipunan punaista kevyttä muovihylsyä koristaa teksti "Kate" ja pieni sydän. Söpöä? Minusta lähinnä ärsyttävää :D
Pakkauksesta on myös helposti löydettävissä valmistusmaa, tuotteen paino ja sen säilymisaika, peräti 30kk - aika pitkä aika voidemaiselle tuotteelle.


Sävy on täyteläinen, kirkas ja juhlava. Kiss of life, todellakin!


Tältä huulipuna näyttää huulilla:


Huulimeikki on kaukana täydellisestä, punasin huulet pikana suoraan puikosta ja kiirehdin ottamaan kuvat karkaavassa luonnonvalossa.

Puna levittyy iholle silkkisen sulavasti, huulille jää heti sellainen hiukan kuivakka silikoninen liukkaus. Puna ei tunnu huulilla raskaalta värikerrokselta, päinvastoin, huulilla on levityksen jälkeen lähes painoton kalvo kirkasta väriä. Erityisen kosteuttavaksi tätä huulipunaa en sanoisi, ainakin näin talviaikaan kaipaan alle huulirasvaa. Huulet kannattaa muutenkin pitää hyvässä kunnossa jos tätä punaa haluaa käyttää, koostumus korostaa kuivien huulten röpelöä ja rohtumia. Tuoksu on kevyt ja miellyttävä.


Huulipuna on pehmeän mattainen sellaisella miellyttävällä, silkkisellä tavalla - väri ei ole lattea vaan kolmiulotteinen ja elävä. Huulipuna pysyy hyvin huulilla eikä sitä juuri tarvitse korjaila - huoleton valinta esim. iltameikkiin.


Edulliseksi huulipunaksi tämä Rimmel on minusta oikein hyvä: intensiivinen, kaunis väri, miellyttävä levittyvyys ja tuoksu, hyvä pysyvyys, kevyt tuntu huulilla. Tämän huulipunan miinuspuolet ovat sellaisia, että niitä voi pitää tämänlaatuisten punien ominaispiirteinä: mattainen lopputulos käy käsi kädessä kuivakan koostumuksen kanssa. Kevyt, silikoninen kalvo huulila ei oikein pysty venymään samalla myös superkosteuttavaksi.

Itse pidän tämän punan koostumuksesta ja sävystä, se sopii hyvin tiettyihin tilanteisiin. Tämä on huulimeikkituote jonka kaivan esille meikkilaatikosta käytettäväksi tehokeinona silloin tällöin, en  niinkään ajattele sitä arkimeikin peruspilarina (siihen se on liian kuivattava). Samaan tyyliin huikeat korot sopivat paremmin antamaan lisäpotkua juhlahetkiin ja eivät ole se luontevin jalkinevaihtoehto kun lampsin lähikauppaan hakemaan unohtuneita kananmunia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti