keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kultani mun, osa 2. Kultameikki Ben Nyen kynällä.

Päätin haastaa itseäni ja kokeilla kultaista silmämeikkiä vielä kerran, Uuden Vuoden juhlia ajatellen. Minulla on kesästä lähtien pyörinyt meikkikaapissa kolme Ben Nyen metallinhohtoista meikkikynää ja halusin kokeilla, mitä niillä saisi aikaan. Joten tässä postauksessa on kaksi itselleni uutta juttua: itselleni epätyypillinen vahva kullanhohtoinen meikki ja itselleni hyvin vieras meikkituote eli jumbokokoinen meikkikynä, Ben Nye Gold Shimmer Crayon.


Kynässä ei lue mihin osaan kasvoja se on tarkoitettu. Kyseessä on (ehkä) monikäyttöinen tuote eli sillä voi ainakin teoriassa piirrellä sekä silmiin, poskiin että huuliin. Sanon heti että olin kynän suhteen ennakkoluuloinen. Minulla on rasvoittuvat luomet ja kynän muotoon pakattu väri vaikuttaa minusta epäilyttävältä luomivärivaihtoehdolta. Lisäksi kynän voimakkaan metallinen jälki ja kultainen väri mietityttivät, kyseessä ei todellakaan ole mikään arkimeikkituote mielestäni :D


Kynä liukuu iholle kuin unelma, jättäen runsaasti pigmenttiä ja kimallusta. Kyseessä on todellakin ammattimeikkituote, levittyvyys ja käyttöhelppous ovat huippuluokkaa. Väritin kynällä koko yläluomen ja rajasin sillä myös alaluomen. Sormenpäällä häivytin kynän melkein kulmakarvoihin asti. (Kulmaluulla valokynää.)


Pelkäsin että kynä olisi rasvoittuvilla luomillani tahmean tuntuinen. Onneksi pelkäsin turhaan - väri levittyi iholle kuin itsestään mutta luomi jäi silti hyvällä tavalla "kuivaksi", melkein kuin kyseessä olisi ollut puuterimainen tuote. En puuteroinut pintaa ollenkaan vaan levitin päälle varjostukseksi tummanharmaata luomiväriä. Kyseessä on Coastal Scents Fall Festival-paletin tummanharmaa sävy (alin rivi, oikea nurkka).

Luomiväri levittyi kynän päälle ongelmitta. Korostin tummalla sävyllä erityisesti silmän ulkokulmaa. Levitin luomiväriä myös luomivakoon ja hiukan liikkuvan luomen sisänurkan tuntumaan sekä alaluomen ulkokulmaan häivyttäen sieltä kohti alaluomen sisempää osaa.

Silmän sisäkulmaa korostin Fall Festival-paletin vaalealla ruusukullan sävyllä (ylin rivi, oikea kulma).
Sitten vain yläluomen rajaus mustalla tussilla ja musta ripsiväri.

Fall Festival-paletin luomivärit ja Ben Nye Gold Shimmer Crayon.

Kimaltava kulta ja tummanharmaa yhdessä sekoittuvat valosta riippuen khakinvihreäksi ja ruskehtavaksi. Meikki on äärimmäisen helppo ja vie vain vähän aikaa mutta lopputulos on juhlava.

Kultainen meikki Ben Nye Gold Shimmer Crayon-kynällä.
Myöhemmin lisäsin vielä sisärajaukset Estee lauderin mustalla kajal-kynällä.


Tämän kultakokeilun myötä olen oppinut muutaman asian. Ainakin sen, että ei tarvitse pelätä uusia meikkituotteita! Jumbokokoinen meikkikynä voi olla ystävä :D

Olen myös tietoinen siitä että kulta ei ole väritystäni ajatellen maailman sopivin väri ja vaatii seurakseen poskipunaa (muuten näytän sairaalloisen kalpealta ja melkeinpä vihertävältä!). Tosin reipas vaaleanpunainen poskipuna auttaa kummasti, käytin MACin mattaa sävyä Rosy Outlook ja tilanne muuttui heti paremmaksi!


Vahvan kultaisen silmämeikin kanssa voi toki yhdistää myös kultaiset highlight-korostukset poskipäihin ja kultakimalteiset huulet (saa myös pukeutua kultafolioon jos tekee mieli!). Itse kuitenkin koen että yksi voimakkasti kimaltava elementti on ihan tarpeeksi. Tähän meikkiin hillityt korostukset poskipäihin valokynällä tuntuivat sopivalta vaihtoehdolta. Halusin pehmeää "valoa", ei mitään hilettä tai ylimääräistä kimallusta.


Huuliin tuli kevyt meikki Rimmelin vaaleanpunaisella huulitussilla ja tussin omalla huulirasvalla. Minusta näin metallinen silmämeikki näyttää tyylikkäämmältä.Tosin ihan mielenkiinnosta testasin myös Ben Nyen kultakynää huulimeikkiin. Levitin sitä yläkuvassa olevan huulitussi + huulirasva -viritelmän päälle. Lopputulos on tässä:

Ben Nye Gold Shimmer Crayon huulimeikkinä.

Kynä pysyi huulilla hyvin eikä tuntunut huulilla kuivalta (varmaankin huulirasvan ansiota). Sävy taas meni kultaoranssiin mikä ei sopinut muuhun meikkiin millään tavalla (enkä heti keksi, minkä lookin parina tämä huulimeikki toimisi). Kultaoranssi ei ole henkilökohtainen suosikkini muutenkaan :D Noh, tulipahan testattua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti