lauantai 8. joulukuuta 2012

Makkara, siitä suomalaiset tykkää!


OPIn Germany-lakkakokoelma ei herättänyt huomiotani lehtikuvien perusteella. En oikeastaan seuraa lakkakokoelmia ja -trendejä kovinkaan tiiviisti joten usein erilaiset limited edition-lakkakokoelmat menee minulta kokonaan ohi. Kun sattumalta törmäsin tämän kokoelman rippeisiin Sokoksella, jäljellä oli muutama hassu lakkapullo. Ja sitten bongasin sen!


Aivan ihana nudesävy! Ja ihan täysin erilainen, kuin ne tummat, mustat, dramaattiset ja glitteriset lakat, joilla lakkailin edelliset pari kuukautta lähes non-stop. Makkaranvärinen kynsilakka on juuri tähän hetkeen virkistävä veto :D Lakan nimi on My Very First Knockwurst.

Viileä, rauhallinen creme. Niin "tylsä" että on jo cool. Ja uskokaa tai älkää, tämä vaatimaton sävy kerää kohteliaisuuksia ja huomiota (myös ei ollenkaan lakkahulluilta naisilta)! Ekan päivän aikana peräti 5 ihmistä kehui kynsilakkaani ja halusi tietää, mikä se on ja mistä sitä saa. Taitaa olla mulle jonkinlainen ennätys! Suomalaiset näköjään rakastavat makkaranväristä kynsilakkaa :D


Sävy on periaatteessa luettavissa nudeksi mutta ei ole sitä perinteistä, hiekkaista tai kultapohjaista beigenudea vaan viileämpi, harmaalla ja lilalla taitettu neutraali vaalea sävy. Tulee mieleen hyvin laiha kaakao. Tietyssä valossa näyttää ihan vaaleanlilalta.


Yhden kerroksen jälkeen kynteni näyttävät kamalilta - lakka levittyy ensin raidalliseksi ja epätasaiseksi. Toinen kerros tasoittaa kuitenkin kaiken täydelliseksi. Lakka on peittävä, juuri sellainen mistä tykkään (en pidä siitä että kynsi jää kuultamaan kynsilakan alta). Pysyvyys on hyvä - pesen käsiäni jatkuvasti sekä joudun muutenkin pitämään käsiäni paljon vedessä (esim. jokailtaiset siveltimien pesut käsin väh. 30min) ja esim. nyt mulla on menossa kolmas päivä putkeen ilman ainuttakaan lohkeamaa tai kulumisen merkkejä.

Tämä on minun tämänhetkinen ykköslakka :)
Seuraatteko te lakkavalmistajien sesonkikokoelmia kuinka tarkasti? Onko tästä Germany-setistä löytynyt suosikkeja? Entä James Bond-kokoelmasta?
2 kommenttia:

  1. Noita lakkakokoelmia tulee niin tiheään tahtiin ettei niissä pysy kyllä yhtään perässä :D. Nimimerkillä havahduin vasta hetki sitten James Bondeihin.

    Päivän hihitykset tuli kyllä tuon lakan nimestä, ihana 8)!

    VastaaPoista
  2. En ehdi kyllä seuraamaan kaikkia uusia lakkoja. Mutta tämä sävy oli kyllä tosi hieno!!

    VastaaPoista