keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lettipää

Olen nyt aika innostunut erilaisista lettikampauksista, nutturakampauksista ja hiusten laittamisesta. Oma tukkani on sen verran lyhyt, että siitä on hankalaa saada aikaan mitään ihmeempiä. Onneksi välillä saan leikkiä toisten hiuksilla :) Ystäväni M kävi kylässä ja sain kokeilla hänelle erilaisia kampauksia. (En ole kampaaja koulutukseltani mutta hiusten laittaminen kiinnostaa ja aion opiskella sitä lisää.)

Ystävälläni on upea, upea tukka! Paksu, hyväkuntoinen, luonnontaipuisa ja luonnostaan ihanan värinen - kaunis, välkehtivä punainen.


Kokeilin erilaisia kiharoita ja nutturoita. M:n tukka tuo mieleeni renessanssinaikaiset muotokuvat punatukkaisista kaunottarista ja minusta oli haskaa kokeilla tehdä hänelle sen ajan tyyliä muistuttavia lettikampauksia. Toki minun kokeiluversiot olivat paaaaljon vaatimattomimpia kuin renessanssiset letti-kihara-nauha-helmi-jalokivi-sulka-kultaketjukrumeluurit :) Mutta jostakin on aloitettava!

Tässä letitin suortuvia eri puolilta päätä ja yhdistelin erilaisia lettejä, kiinnitin pinneillä.


Kasvojen ympärille jäi kiharaisia suortuvia.


Sitten kokeilimme ihan erilaista lookia. Tosin sekä minun että mallini mielestä tämmöinen tätinuttura ei sovi ollenkaan M:n luonteelle :D


Mutta ranskalaisen nutturan pohjalta tein taas toisenlaisen lettikampauksen.


Letitin hiusmassan litteähköksi letiksi ja muotoilin siitä nutturantapaisen, kiinnitin pinneillä niskaan. Kampaus ei ole täydellinen, sellainen huoleton ja helppo mutta samalla naisellinen ja kiva. M tykkäsi siitä niin paljon, että ei purettu kampausviritelmää ollenkaan ja tässä lookissa ystäväni lähti kotiin näyttämään tukkaansa poikaystävälleen :)


Mikä on teidän vakiokampaus arkena? Tukka auki, ponnari, nuttura, joku muu tyyli?

1 kommentti:

  1. Heips! Kiitokset ihanaisesta ja informatiivisesta blogista! Mua kiinnostaisi kuulla tosi paljon tuosta maskeeraajan koulutuksesta, eli missä opiskelit, kauanko kesti, mitä on vaatimuksena koulutukseen pääsyyn jne. mitä tahansa koulutukseen liittyvää. Kiitokset!

    VastaaPoista