maanantai 19. marraskuuta 2012

Kultaa ja irtoripsiä

Joskus tilanne vaatii vähän tavallista enemmän säihkettä. Loppuviikolle kasaantui paljon juhlavia tilaisuuksia, mm. kolme ensi-iltaa peräkkäin (2 "omaa" eli ooppera, jonka parissa työskentelen, Konsuli Musiikkitalossa ja yksi kaverin työprojekti, Fork Aleksanterinteatterissa), ja kyllästyin tummiin silmämeikkeihin. Avuksi tuli tämä klassinen look.


Erittäin helppo perusmeikki: tummempaa kuparikultaa ja hyvin vaaleaa kultaa + musta nestemäinen rajausväri. Huolitellut kulmakarvat.


Ja ripset! Ilman irtoripsiä tämä meikki ei oikein toimi minulla, omat ripseni ovat sen verran vaatimattomat. Käytin näitä Seppälän irtoripsiä. Seppälällä on tietääkseni myytävänä kahta mallia samanlaisissa mustissa pakkauksissa, toisissa on kirkas ja toisissa musta kiinnitysnauha. Itse pidän enemmän kirkkaasta nauhasta, ovat minusta helpommat naamioida ripsirajaan. Nämä ovat superedulliset, paketti maksaa alle 3€.


Käytin pakkauksen mukana tulluttaa liimaa, ripset pysyi hyvin kolmeen asti aamulla eli siihen asti, kunnes itse ne irrotin :) Hyvät ja edulliset ripset!


Pieni mutta tärkeä asia: ripset ovat mallia "yksi koko kaikille" ja ainakin itse joudun yleensä leikkaamaan (ripsinauhan siitä päästä, mikä tulee silmän ulkokulmaan!) muutaman millin pois, ettei ripsinauha olisi silmääni liian pitkä. Liian pitkä nauha ei pysy!


Yhdistin tähän meikkiin raikkaat posket ja kirkkaan fuksianpunaisen huulipunan. Mattalaatu pysyy huulilla parin kuohuviinilasillisen jälkeenkin!

Irtoripsiä voi käyttää uudestaan jos ne ottaa pois varovasti ja puhdistaa käytön jälkeen sekä säilyttää omassa rasiassaan. Kuvassa näkyy myös lyhyt irtileikkaamani pätkä. Säilytän niitäkin, joskus leikkaan koko ripsinauhan pieniksi pätkiksi, niitä voi olla jopa helpompi liimata paikoilleen kuin kokonaista nauhaa.

Huom! Konsulin ohjasi Vilppu Kiljunen. Lippuja saa vielä tästä. Oopperaa esitetään vielä ti, ke ja pe klo 19.00 ja la klo 16.00. Minusta se oli hieno ja vaikuttava, katsoin harjoituksiakin kyyneleet silmissä. Suosittelen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti