sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Käytetyin luomivärini


Kauneusmessut meni jo melkein kuukausi sitten, voisin jo kirjoittaa pari sanaa messuilla hankkimastani luomiväristä.


Kävin messuilla lauantaina seuraamassa bodypainting-kisaa sekä sunnuntaina katsomassa maskeerauskisojen finaalin ja tapaamassa kavereita. Ostoksia tein ylättävän vähän. Duroyn osastolta ostin pienen muovisen boksin johon voi laittaa esim. huulipunia. Ja sitten tutustuin Peggy Sage-nimiseen ranskalaiseen meikkisarjaan, hankin heiltä kokeilumielessä ripsiä, kulmakynän ja yhden luomivärin, solo-napin sävyssä Chair.


Tajusin nimittäin luomivärivarastojani tutkiessa että tarvitsen yksittäisen napin hyvin vaaleaa beigeä sävyä ja miel. lähes mattaa laatua. Sellaisen perussävyn jota voisin yhdistää lähes mihin tahansa meikkiin. Peggy Sagen valikoimasta löytyi juuri sopiva:


Olen tosiaankin käyttänyt tätä luomiväriä jokaisessa meikissäni. Sävy on minulle täydellinen kulmaluulle: sulautuu täydellisesti ihoni sävyyn ja tasoittaa luomen ihoa. Se ei myöskään ole täysin matta sellaisella jauhoisella, kuivannäköisellä tavalla muttei myöskään helmiäinen.


Nimittäin en pidä helmiäisestä kulmaluulla omassa meikissä, minusta se tekee kulmaluusta liian hallitsevan ja näyttää hassulta. Suosin sellaista "näkymätöntä" sävyä, joka vain tasoittaa ihon ja samalla toimii kontrastina kulmakarvoille.

Sävy sulautuu hyvin ihoni sävyyn

Lisäksi tämä sävy on mainio apu jos pitää häivyttää tumman luomivärin ulkoreunat esim. smoky eye-meikissä.

Näissä meikeissä käytin kaikissa tätä samaa sävyä kulmaluulla ja usein myös silmän sisäkulmassa:

Yhdestä asiasta minun on purnattava: tämä luomiväri haisee (tuoksuu) jollekin puuteriselle, mummomaiselle hajuvedelle tai vastaavalle. Haju on aika voimakas. En ymmärrä, miksi luomivärin pitäisi tuoksua? Jotenkin mielestäni se antaa tuotteelle sellaisen halvan lemahduksen... Lisäksi hajuste voi, ainakin teoriassa, ärsyttää herkkäihoisia ja -silmäisiä. Minun ihoa ei ärsytä, onneksi. Omassa käytössäni tämä luomiväri osoittautui siis oikein mukavaksi hankinnaksi. Mutta työpakkia varten hankin jonkun muun (tuoksuttoman) vastaavan sävyn.

6 kommenttia:

 1. Make Up Storen Muffin on saman tyyppinen sävy, mutta siinä on ehkä ihan hienoista hilettä.

  Inhoan myös halvan mummoparfyymin tuoksuisia meikkejä, erehdyin mm. ostamaan Anttilaan ilmestyneen Elite-sarjan meikkipuuterin, joka löyhkää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Hile ei tosin tässä tapauksessa käy :( Mut varmasti löytyy jostakin vastaava ilman tätä hajuhaittaa :D

   Poista
 2. Pysyykö tuo hyvin? Mä olen ostanut paletillisen PS:n luomivärejä, ja jotkin niistä pysyy ku tauti, toiset katoaa miltei heti levityksen jälkeen. Hamstrasin niitä Düsseldorfin messuilta hintaan 2,50e/kpl, mutta käyttö on jäänyt vähäiseksi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmaluulla pysyy hyvin. Toisaalta, mihinpä se siitä häviäisi.

   Poista
 3. Itellä on Peggy Sagen kivipuuteri.Siitä pidin siihen asti että se tippu lattialle.. hajussa en ite huomannut mitään erityistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite huomasin koko Peggy Sage-merkin vasta messuilla. Heidän puutereista yms ei mitään hajua, kirjaimellisesti :) Ehkä pitää joskus käydä nuuhkimassa :)

   Poista