tiistai 20. marraskuuta 2012

Unelmanraikas BB

Tämä Maybellinen Dream Fresh BB-voidenäyte löytyi naistenlehden sivujen välistä. Ja miten hyvä juttu että Maybellinen markkinointityypit teki tämän mainoskampanjan! Tällä hetkellä uusien meikkipohjatuotteiden ostaminen ei ole minulla ajankohtaista ja näin ollen olisi tämä tuote jäänyt kokeilematta.

Mikä olisi ikävää koska kyseessä on oikeasti kiva tuote!


Tai ainakin itse olen kokenut sen hyvin miellyttäväksi käyttää ja toimivaksi. Levittyy pehmeästi kuin kosteusvoide, ei jää kökköiseksi tai raidalliseksi vaan sulaa iholle (levitin sormin). Ei epämiellyttävää tuoksua. Ei tunnu rasvaiselta tai tahmealta (pintakuiva sekaiho, rasvainen T-alue). Teki ihosta kuulaan ja huomattavasti virheettömämmän näköisen, kuin mitä se on "nakuna". Lisäksi sisältää UV-suojan, kerroin 30!

Näytteen sävy Light on oikeastikin vaalea :)


Ja jopa kasvoille swatchattuna voiteen vaaleusaste on sopiva. Vedin sormella viivan poskeen ja rajoja tuskin huomaa, vaikka tässä vaiheessa tuote on täysin häivyttämättä.


Tältä näyttää häivytettynä, iho näyttää heti kuulakkaammalta:


Mikä parasta, tämä tuote ei korostanut ihon kuivempia kohtia eikä myöskään T-alueen suuria huokosia, pikemminkin taikoi ne huomaamattomiksi. En puuteroinut ollenkaan eikä siihen ollut tarvetta, iho ei näyttänyt rasvaisenkiiltävältä. Minun iholla sellainen on harvinaista joten iso plussa siitä!

Laajentuneita ihohuokosia lukuunottamatta ihoni on tällä hetkellä suht. hyvässä kunnossa, isompaa peittoa vaativaa ongelmaa on vähänlaisesti. Posken punoittava läntti on yksi sellainen "ongelma-alue":

Paljas iho
Dream Fresh BB on koostumukseltaan ohuen tuntuista eikä niinkään peittävää, jotenkin silti se taikoi ihoni tasaisemman väriseksi. Uskoisin että efekti perustuu tuotteen kykyyn heijastaa valoa, ei niinkään peittäviin väripigmentteihin. Tässä tulos yhden ohuen voidekerroksen jälkeen:

+ Dream Fresh BB

En kokenut tarvitsevani vielä erillista peiteainetta.
Sama "ongelma-alue" vielä lähikuvassa, sori:


Tykästyin tähän tuotteeseen todella ja mua harmittaa, että en voi ostaa sitä täyskokoisen tuubin ja käyttää arkimeikkinäni. Ai miksi en? Sävy oli minulle väärä :( Light-sävyn vaaleusaste on just sopiva mutta sävy taittuu viileään, hieman vaaleanpunaiseen. Ihoni taas on kellertävä. Eron hiukan vaaleanpunertavan nassun ja keltasävyisen kaulan välillä huomasi selvästi kun tätä tuotetta oli kasvoilla. Pikaisen tarkistuksen perusteella näytti siltä, että seuraavakin sävy on viileä, kolmosta en testannut.

Mutta vaalealle, viileäsävyiselle iholle tämä olisi varmasti oikein hyvä. Sanoisin että ihan mainio tuote arkielämään, kun haluaa näyttää erittäin luonnolliselta, mutta silti paremmalta kuin täysin paljaskoasvoisena. Ei sovi peittävää tulosta kaipaavalle mutta tasoittaa ihon sävyä ja pintaa kevyesti. "Valaisee" ihon ja saa sen näyttämään raikkaalta. Äääh, nyt mua taas alkoi harmittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti