maanantai 12. marraskuuta 2012

Pariisin oikukas sävymaailma

Tilasin taas uuden Coastal Scents-minipaletin. En voinut vastustaa :)
Merkin GO-paletit ovat näppäriä 12 miniluomivärin pakkauksia joilla on kaukaisten kaupunkien nimet - Pariisi, Moskova jne.

Kuvissä Go Paris näytti kerrassaan toimivalta pakkaukselta - 12 miniluomiväriä. Ihania sävyjä joista 11 miellyttävää murrettua, syksyiseen moodiin sopivaa sävyä ja yksi täysin erilainen, kirkas mutkaton taivaanvaaleansininen.


Minulla on jo CS Go-palettien perheestä paletit Cairo ja London. Ne ovat laadultaan erittäin hyviä, pigmenttisiä ja helposti levittyviä ja odotin vastaavaa tältäkin paletilta. Pariisi osoittautui lupaavasta ulkomuodostaan huolimatta pettymykseksi, suuri osa sen luomiväreistä tuntuu olevan heikompaa laatua, kuin mihin olin GO-paleteissa tottunut.

 Mennäänpä järjestyksessä, rivi kerrallaan:


Ylärivillä ekana on metallisena hohteleva khakiin vivahtava kaunis, erikoinen, murrettu ruskea luomiväri. Se vaihtaa sävyä harmahtavasta vihertävään ja ruskeaan pronssiin. Valitettavasti on myös pölisevä ja makuuni liian kevyesti pigmentoitu.

Sen vieressä oikealla khakiin taittuva vihreä. Tämäkin siveltimellä levitettynä pölisee helposti ja antaa heikosti väriä. Paremman tuloksen saa jos painelee pigmentin ihoon vaahtomuoviapplikaattorilla tai sormenpäällä.


Sekä seuraavina metallinen ruskea ja puolukanpunainen. Ruskea on sekin iholla läpikuultava. Punaisessa tuntuu olevan enemmän tehoa.


Ruskeaa olen käyttänyt liikkuvalla luomella tässä meikissä:


Ja punaista tässä, tosin taputeltuna tumman luomivärin päälle:Keskirivi:


Hopeaglitterinen tumma harmaa ja vaaleampi, pehmeämpi harmaa. Kummastakin jää iholle ehkä harmaan kevyt varjo ja ekasta lisäksi runsaasti kimalletta. Ekassa kimalle on hienojakoisempaa.


Toinen harmaa on sekin kevyesti pigmentoitu ja pölisee herkästi. Lisäksi minusta siinä on pienen kimalluksen lisäksi ihan turhana lisäna isokokoisia hopeisia "hippusia" niin harvassa, että jos sävyä levittää koko luomelle, niitä on luomella ehkä kaksi kappaletta. Mitä järkeä niissä on? Karisevat vaan turhaan silmien alle...

Kanervalila on satiininen, tämän rivin ja koko paletin vähiten kiiltävä nappi (vaaleansinisen lisäksi) ja heikosti pigmentoitu. Itse asiassa, tämän sävyn kohdalla heikko pigmentti ei minua haittaa. Tällä saa kauniin, kevyen varjon luomivakoon. Sävy korostaa harmaita ja sinisiä silmiä pehmeästi.

Sen vieressä oleva metallinen syvä munakoison värinen luomiväri on paletin pigmenttisin ja pehmein. Väriä irtoaa runsaasti pikkuhipaisullakin. Tässä on hienoa punaista shimmeria. Pikkujouluihin?


Alarivi:


Hieno hiukan harmaaseen vivahtava sininen ja sen vieressä kirkas vaaleansininen.Vaaleansinistä en ole vielä testannut sen kummemmin, tuntuu olevan kivasti pigmenttiä.

Tummempi sininen näyttää napissa niin kauniilta, mutta ihollani lähinnä vain harmaalta :( Pettymys! Tässä kuva siitä, kuten huomaa, se ei näytä kovin siniseltä, vaikka kaikkeni yritin ja töpöttelin sitä koko liikkuvalle luomelle (liikkuvan luomen kulma varjostettu mustalla):Heikosti pigmentoitu mutta kaunis lila sävy. Sitä on yläpuolella olevassa silmäkuvassa alaluomella sekä luomivaossa. Odotin tältä luomiväriltä syvempää, mehukkaampaa tulosta mutta ei. Heikosti vaaleansinistä shimmeria.


Punakuparinapista irtoaa hyvin väriä. Harmi että itse sävy ei minua ihmeemmin houkuta.

Minusta tämä paletti on yks harmitus. Napeissaan niin kauniilta näyttäviä sävyjä - ja niin turhauttava käyttää heikon pigmenttisuuden takia! Eihän se toki kallis ostos ollut ja tässä tapauksessa varmaan voi sanoa, että sitä saa mistä maksaa... mutta kun muut omistamani samanhintaiset GO-paletit ovat tätä selvästi parempia.


2 kommenttia:

  1. Osaisitko suositella kakkurajausväriä tummanruskeana, siis sellaista luomivärin tyyppistä, jota voisi käyttää kuivana tai märkänä? Make up storelta löytyisi joku, mutta mietin jos noista maskeeraussarjoistakin löytyisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä anonyymi! Olen käyttänyt Nvey ECo-merkin tummanruskeaa kakkurajausväriä sekoitettuna Inglotin Duraline-nesteen kanssa se antaa kestävän ja intensiivisen tuloksen. Itse asiassa Inglotin Duraline tai MUFEn Eye seal tekevät mistä tahansa puuterimaisesta pigmenttisestä luomiväristä ihan ok rajausvärin. Tämän takia en ole sen kummemmin hankkinut erilaisia kakkumaisia rajausvärejä.

      Poista