lauantai 24. marraskuuta 2012

Taas pikkujoulut!

Tarvitsin eilen meikin joka toimisi töissä ja sitten muuttuisi pikkujouluihin sopivaksi - nopeasti. Päädyin taas leikkimään eyelinerilla. Valitettavasti kuvia meikin arkimeikkivaiheesta ei ole, nämäkin kuvat otettu vasta yöllä juhlien jälkeen :D

Tein kevyen pastellisen silmämeikin mutta rajasin yläluomet kissamaisiksi tummanharmaalla geelieyelinerilla. Alaluomen sisäpuolelle IsaDoran blonde-kajalia kirkastamaan. Mustaa ripsiväriä. Ei ripsaria alaripsiin ollenkaan. Poskiin sudin kevyesti viileän roosan sävyistä poskipunaa ja huuliin levitin sävytettyä huulirasvaa. Look pysyi suht. kevyenä silmärajauksista huolimatta kun muu meikki oli hillitty.

Sitten kun juhlan hetki koitti, liimasin Dependin mainiot irtoripset:


Depend myy eri malleja, nämä ovat nro 6. Mukana pakkauksessa on pieni tuubi liimaa. Kirkas ripsinauha ja suht. luonnolliset (ei supertummat, -tuuheat tai -pitkät) ripset sievinä nippuina joten katseesta tulee säteilevä mutta yleisilme pysyy kuitenkin kevyenä. Ripsiä voi käyttää useamman kerran.
Kuva lainattu Dependin sivulta:Huuliin levitin tummaa huulipunaa. Käytin lisäksi hyvin tummaa viininpunaista rajauskynää jolla rajasin ja väritin huulet ennen huulipunaa. Arkimeikin muuttaminen juhlameikiksi vei vain noin 5min!

Tykkään kovasti viattoman hempeän lilan silmämeikin ja hyvin tumman huulimeikin kontrastista :)


Kuva lainattu jostain googlesta...
Silmämeikki on maailman yksinkertaisin. Pohjustin luomet ja tein kevyen banaanivarjostuksen matalla, harmaaseen taittuvalla roosalla sävyllä paletista Coastal Scents Go London, sitten levitin koko liikkuvalle luomelle ja kevyesti alaluomelle utuisen rajauksen tapaan hohtavaa helmiäisviolettia Diorin Pink May-paletista. Silmän sisäkulmaan hyvin vaaleaa helmiäislilaa samasta paletista. Rajasin yläluomen Inglotin tummanharmaalla geelilinerilla, tein rajauksista aika reippaat ja näyttävät. Irtoripset saavat lookin näyttämään heti juhlavammalta.


Tänään on taas juhlat, Konsuli-oopperan "hautajaiset". Asusta tai meikistä ei vielä harmainta aavistustakaan, voi-voi...

1 kommentti:

  1. Ihanasti juhlia, minulla ei ole mitään. :(

    Anyway, nätti meikki. Erityisesti nuo tummat huulet. :)

    VastaaPoista