keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Lyhärikuvaukset


Talvinen huvipuisto
Viimeiset kolme päivää vietin Matka-nimisen lyhytelokuvan kuvauksissa maskeeraajana. Sitä ennen suunnittelin elikuvan maskit ohjaajan ideoiden mukaisesti.

Elokuvassa seikkailee herttainen, hiukan surumielinen ja lapsekkaan viaton klovni. Näyttelijä Joonaksen kasvot sopivat mielestäni rooliin erinomaisesti.

Tässä kuvaa maskin testailuvaiheesta:

Testimaski
Kuvasimme paljon ulkosalla mikä ei ole mitään herkkua, vaikkei lämpömittari mitään hurjia pakkaslukemia näyttänytkään. Onneksi välillä pääsi lämmittelemään sisätiloihin. Yksi "turvapaikka" ja samalla improvisoitu maskihuone oli huvipuiston hienosti remontoitu vessatila:

Maskeerauspisteeni
Pinkit peilit, ruusukuvioiset seinät, "satumainen" taustamusiikki ja tunnelmavalaistus vaihtuvine valoineen (no ok, tyo viimeinen asia haittasi maskeeraushommia jonkin verran!) - aika hulppea prinsessojen vessa! Se oli autio ja täysin meidän käytettävissä (huvipuisto on talvella kiinni).

Kuvauksia oli myös ruokakaupassa, sulkemisajan jälkeen. Hämeentien M-Kaupan loputtoman ystävällinen ja yhteistyöhaluinen kauppias pysyi takiamme liikkeeseen pitkälle yöhön, autteli tarpeen mukaan sammuttamalla ja laittamalla tarpeen mukaan kaupan valoja ja ilmastointia päälle ja pois ja oli muutenkin itse kärsivällisyys!

Kuvauspaikkana M-Kaupan hedelmäosasto

Noin sivuhuomautuksena täytyy sanoa, että ulkoapäin tämä ruokakauppa näytti minusta hyvin pieneltä mutta sisältä paljastuikin varsin hyvin varustettu ruokakeidas! Erityisesti silmään pisti luomuruokien hyvä valikoima (ja inhimilliset hinnat!) joten suosittelen Hämeentien M-Kauppa Arabiaa lämpimästi. Minä löysin sieltä suosikkipatukoitani joita mussutin tyytyväisenä kuvausten aikana odotellessani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti